Σας Αρέσει; Διαδώστε το..

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 


Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ - ΑΠΟΣΥΡΣΗ, ΣΤΙΣ ΕΞΗΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ : ΑΡΤΑΣ, ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.

 

Απαλλαγείτε… ΗΠΕΙΡΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε είναι η μοναδική εταιρεία στην Βορειοδυτική Ελλάδα που διαθέτει μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων και όλες τις απαραίτητες άδειες (σύμβαση με την ΕΔΟΕ) για την περισυλλογή και καταστροφή των οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής. Έτσι μπορείτε να διαγράψετε οριστικά το παλιό αυτοκίνητό σας φέρνοντας το στην εταιρεία μας από όπου θα πάρετε το πιστοποιητικό καταστροφής με το οποίο θα έχετε αποταξινομήση οριστικά το αυτοκίνητο σας, με όφελος την απαλλαγή των τελών κυκλοφορίας, την ασφάλεια και τον τεχνικό έλεγχο του Κ.Τ.Ε.Ο. Επίσης αναλαμβάνουμε να παραδώσουμε και τις πινακίδες στην Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών του νομού σας.

Η ΗΠΕΙΡΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε διαθέτοντας τη γνώση και την εμπειρία που απαιτείται για την εκμετάλλευση των αποσυρόμενων παλαιών οχημάτων (ανακύκλωση Ο.Τ.Κ.Ζ. , μεταχειρισμένα ανταλλακτικά, κλειστός σχεδιασμός του συστήματος εναλλακτικής διαχείρισης), έλαβε υπόψη όλες τις διαστάσεις του προβλήματος:

την ανάγκη για οικολογική διαχείριση.

τη δημιουργία εγκαταστάσεων με βάση συγκεκριμένες τεχνικές και περιβαλλοντικές προδιαγραφές.

την οργάνωση του συστήματος με βάση τις αρχές της εναλλακτικής διαχείρισης του νόμου 2939/2001 και του προεδρικού διατάγματος υπ' αριθμ. 116 (ΦΕΚ Α΄81/5.3.2004)

την υπάρχουσα εμπειρία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στο χώρο της ανακύκλωσης Ο.Τ.Κ.Ζ.

Σύμφωνα με το προεδρικό διάταγμα υπ' αριθμ. 116 (ΦΕΚ Α' 81/5.3.2004) και την οδηγία 2000/53/ΕΚ Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η παράδοση του κάθε ακέραιου, αυτούσιου αυτοκινήτου δεν κοστίζει τίποτα για τον κάτοχό του γίνεται δωρεάν.

Οχήματα Τέλους Κύκλου Ζωής (ΟΤΚΖ) νοούνται τα παλαιά επιβατικά, τα ελαφρά φορτηγά και τα εγκατελειμένα αυτοκίνητα που οι ιδιοκτήτες τους έχουν αποφασίσει να μη χρησιμοποιήσουν ξανά. Η ΗΠΕΙΡΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε. εξασφαλίζει στις ιδιόκτητες, υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις της την πλήρη επεξεργασία και ανακύκλωση των οχημάτων αυτών:

-Απορρύπανση όλων των υγρών, εξαγωγή μπαταρίας και ελαστικών και αποθήκευση σε ειδικούς κάδους για ανακύκλωση και περαιτέρω επεξεργασία

-Αποσυναρμολόγηση ανταλλακτικών και επαναχρησιμοποίηση αυτών

-Αφαίρεση των μερών πού επιδέχονται ανακύκλωση (κινητήρες, ζάντες, τζάμια, πλαστικά κλπ.)

-Προώθηση του συμπιεσμένου κουφαριού προς τις χαλυβουργίες

Είμαι υποχρεωμένος να παραδώσω το αυτοκίνητό μου στο εγκεκριμένο κέντρο συλλογής ;

Ναι, γιατί είναι ο μοναδικός τρόπος για να πάρετε το πιστοποιητικό καταστροφής που θα σας επιτρέψει να το αποταξινομήσετε. (οριστική διαγραφή)

Το αυτοκίνητο μου δεν μετακινείται. Είμαι υποχρεωμένος να το πάω για καταστροφή;

Ναι. Θυμηθείτε ότι ένα Ακινητοποιημένο Όχημα είναι εστία περιβαλλοντικής μόλυνσης, να υπολογίσετε ότι το κόστος μεταφοράς του είναι μικρότερο από το κόστος των τελών κυκλοφορίας για ένα έτος.

Τι χαρτιά απαιτούνται να έχω μαζί μου για την οριστική διαγραφή του αυτοκινήτου μου;

•  Άδεια κυκλοφορίας (πλήρη κυριότητα, όχι με παρακράτηση)

•  Πινακίδες

•  Ταυτότητα κατόχου

•  Α.Φ.Μ.

•  Αυτοκίνητο αυτούσιο

Με την παράδοση του αυτοκινήτου σας για ανακύκλωση, εκτός από την αποταξινόμησή του, συμβάλλετε δραστικά στη διατήρηση της καθαριότητας της πόλης σας αλλά και γενικότερα στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η ΗΠΕΙΡΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε σε συνεργασία με τις νομαρχίες και τους δήμους συγκεντρώνει και τα εγκατελειμένα αυτοκίνητα από τους δρόμους και τους δημοτικούς χώρους όπου αποτελούν εστία μόλυνσης.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ - ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΗΠΕΙΡΟΚΙΝΗΣΗ ΑΕΒΕ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΚΖ, ΜΤΧ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΕΔΡΑ: 4ο χλμ. Ε.Ο. ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΠΡΕΒΕΖΑΣ, 48200 ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Τηλ.: (0030) 26830-29120 Fax: (0030) 26830-29131

http: www.ipirokinisi.gr e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

1o ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΤΚΖ ΙΩΑΝΝΙΝΑ:

ΠΕΔΙΝΗ  Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Τηλ.: (0030) 26510-92204

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

2ο ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΤΚΖ ΑΓΡΙΝΙΟ:

ΘΕΣΗ ΓΙΑΝΝΟΥΖΙ  ΑΓΡΙΝΙΟ

Τηλ.: (0030) 26410-39324 Fax: (0030) 26410-39325

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Πριν μεταβείτε στον χώρο μας για την οριστική διαγραφή -για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας-επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας, από ώρα 08:00 – 17:00 καθημερινά, εκτός από Σάββατο και Κυριακή.

Φωτογραφίες

Who's Online

Έχουμε 4 επισκέπτες συνδεδεμένους

Copyright © 2001 ΗΠΕΙΡΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε. All Rights Reserved.